Hej

Velkommen til min personlige hjemmeside. 

Jeg konstruerede den første version, da jeg gik på et kursus i at lave hjemmeside i april 2004, og vi skulle lave ‘et eller andet’.

Den er blevet en hobby, jeg holder ved, for nu har jeg lavet den i så lang tid, at jeg kan lige så godt blive ved med det, og jeg lærer hele tiden nyt ved at passe og udvikle den. Teknologien til at lave hjemmesider har udviklet sig en del siden 2004.

Her viser jeg nogle af de fotos, jeg selv har taget. Den er min hobbyhjemmeside for de, der vil se dem – og måske også interesserer sig lidt for tegning (selvom mit udvalg af tegninger er beskedent, og jeg ikke har tegnet noget i efterhånden mange år). 

Når jeg fotograferer, er mine foretrukne motiver natur, portrætter og ‘situationer’. 

Måske opfatter du mine billeder som udelukkende smukke og positive, men jeg er udmærket klar over, at verden også kan være ‘klam og åndssvag’, så jeg forsøger ikke at skønmale den. Jeg bruger bare min hobby til at skabe et pusterum – for at minde mig selv (og andre?) om, at verden også kan være et smukt og fantasifuldt sted, hvis vi ellers kan finde ud af det sammen. 

Jeg bor i en lejlighed på Gasværksvej på Vesterbro i København, og jeg har et arbejde med at skrive artikler til en redaktion, så ‘selvfølgelig’ skal jeg også illustrere dem med fotos, som jeg selv tager til lejligheden. 

Hilsen Anders Fjeldberg, 28. marts 2020